Uw bezoek

Entree zondagmiddag

In de periode april t/m oktober (voor 2021 geldt: van juli t/m oktober) is het Mastboomhuis elke zondagmiddag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is  €5,00 (incl. consumptie), tot 12 jaar gratis. U bent van harte welkom maar of we u meteen in het huis kunnen toelaten is afhankelijk van het aantal bezoekers dat in huis is. U kunt aan de balie betalen. N.B.: alleen contant en liefst gepast.

Rondleidingen en groepsbezoek

In de periode maart t/m november (voor 2021 geldt: van juli t/m november) kunt u buiten de reguliere openingstijden een rondleiding aanvragen.  Een rondleiding duurt ca. 2 uur. De film over het leven van Henri Mastboom (duur 30 min.) kunt u vooraf of achteraf bekijken. De entree bedraagt €5,00 p.p. met een minimum van €30,-. Voorkeurstijden: 10.30 of 13.30 uur. Bezoek in de avonduren is ook mogelijk.

U kunt het Mastboomhuis bezoeken met een groep tot ongeveer 50 personen.

Nota bene: tot uiterlijk 4 dagen voor uw bezoek op afspraak kunt u nog annuleren of het aantal personen van uw groep wijzigen. Dit in verband met de personele bezetting die wij per gelegenheid moeten vastleggen of bestellingen die verricht. Wijzigt u na deze termijn dan dient u het oorspronkelijk overeengekomen bedrag te betalen.

Uw aanvraag of verzoek om informatie doet u via het reserveringsformulier.

reserveren >

Smart Guide rondgang

Voor uw bezoek aan het Mastboomhuis krijgt u een iPad te leen. Met deze Smart Guide ontdekt u overal in huis anekdotes. Zo ontrafelt u het veelzijdige verhaal over Henri, de familie Mastboom en de unieke conservering van het huis.

Voor kleine bezoekers

Kinderen kijken hun ogen uit in het huis van Henri. Ze merken details op die volwassenen ontgaan en komen met veel spannende vragen. Een bezoek met kinderen vraagt wel om begeleiding. Alles in het huis moet namelijk blijven liggen waar het ligt. Per volwassene mag u met twee kinderen naar binnen.

Speurspel

Om uw bezoek met kinderen extra spannend te maken is er het Speurspel: 'De dieren van Meester Henri Mastboom'. Van de vele dieren die schuilgaan in het interieur van het huis moeten ze er 25 zien te ontdekken om de oplossing van het spel te vinden.

    

Gids in het Engels

Voor bezoekers uit het buitenland is als gids bij de rondgang in het huis het boekje 'Time on hold' beschikbaar, de engelse versie van de brochure 'Tegen de tijd'. 'Time on hold' is helaas niet te koop en wordt aan bezoekers alleen voor gebruik tijdens het bezoek ter beschikking gesteld.

English guide

For visitors from abroad a short guide in English is available. This booklet is not for sale but provided for use during your visit only.

Vergaderen bij Henri

U kunt uw groepsbezoek aan het Mastboomhuis combineren met een bijeenkomst of vergadering in de ontvangstruimte van het Nevenhuis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bellen is het handigst: 06 573 572 87. Wij zijn elke dag rond 18.00 uur het best te bereiken.

Toegankelijkheid mindervaliden

Alleen de begane grond van het Mastboomhuis is toegankelijk voor rolstoelers en mensen die slecht ter been zijn. Omdat we het huis geheel in originele staat conserveren, zijn geen voorzieningen voor mindervaliden aangebracht om de verdieping te bezoeken. Graag vullen wij uw bezoek zo goed mogelijk in. Neem even contact op om uw komst aan te kondigen. Wederom, bellen is het handigst: 06 573 572 87. Wij zijn elke dag rond 18.00 uur het best te bereiken.

Agenda

  • Elke zondag
    07.06.19 - 27.10.19

    Bezoek met Smart Guide

    13:00 - 17:00

Door middel van onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor een rondleiding in het Mastboomhuis. Wilt u er aan denken dat u uw gegevens volledig invult, zodat u te bereiken bent?

Route, parkeren en fietsenstalling

In de Dorpsstraat kunt u aan beide zijden van de weg gratis parkeren. Direct voor het Mastboomhuis is een invalidenparkeerplaats. Het Mastboomhuis beschikt over een fietsenstalling in de eerste ruimte van de Moerbeihof, het winkelcentrum rechts van het Nevenhuis.