Uw bezoek

Entree zondagmiddag in 2024 gratis

In 2024 is de toegang op zondagmiddag gratis, ter viering van ons jubileumjaar.

Van april t/m oktober is het Mastboomhuis elke zondagmiddag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Geniet van één van de inleidende videofilms en een begeleidde rondgang door de woning. Het bezoek duurt ongeveer 1,5 uur. Kom daarom op tijd, uiterlijk om 15.30 uur.

Mededelingen

Er zijn momenteel geen speciale mededelingen

Rondleidingen en groepsbezoek: in jubileumjaar 2024 met cadeau!

In de periode maart t/m november kunt u een rondleiding buiten de reguliere openingstijden aanvragen.  Een bezoek op afspraak (rondleiding en film) duurt ca. 2 uur. De entree bedraagt €5,00 p.p. met een minimum van €30,- en een maximum van 50 personen. Voorkeurstijden: 10.30 of 13.30 uur. Bezoek in de avonduren is ook mogelijk. In het jubileumjaar ontvangt elke groep een exemplaar van ‘Alles uit de kast’, een boek over de historische kledingcollectie in het Mastboomhuis.

Nota bene: tot uiterlijk 3 dagen voor uw bezoek op afspraak kunt u nog annuleren of het aantal personen van uw groep wijzigen. Dit in verband met de personele bezetting die wij per gelegenheid moeten vastleggen of bestellingen die verricht. Wijzigt u na deze termijn dan dient u het oorspronkelijk overeengekomen bedrag te betalen.

Uw aanvraag of verzoek om informatie doet u via het reserveringsformulier.

reserveren >

Smart Guide rondgang

Voor uw bezoek aan het Mastboomhuis krijgt u een iPad te leen. Met deze Smart Guide ontdekt u overal in huis anekdotes. Zo ontrafelt u het veelzijdige verhaal over Henri, de familie Mastboom en de unieke conservering van het huis.

Voor kleine bezoekers

Kinderen kijken hun ogen uit in het huis van Henri. Ze merken details op die volwassenen ontgaan en komen met veel spannende vragen. Een bezoek met kinderen vraagt wel om begeleiding. Alles in het huis moet namelijk blijven liggen waar het ligt. Per volwassene mag u met twee kinderen naar binnen.

Speurspel

Om uw bezoek met kinderen extra spannend te maken is er het Speurspel: 'De dieren van Meester Henri Mastboom'. Van de vele dieren die schuilgaan in het interieur van het huis moeten ze er 25 zien te ontdekken om de oplossing van het spel te vinden.

    

Gids in het Engels

Voor bezoekers uit het buitenland is als gids bij de rondgang in het huis het boekje 'Time on hold' beschikbaar, de engelse versie van de brochure 'Tegen de tijd'. 'Time on hold' is helaas niet te koop en wordt aan bezoekers alleen voor gebruik tijdens het bezoek ter beschikking gesteld.

English guide

For visitors from abroad a short guide in English is available. This booklet is not for sale but provided for use during your visit only.

Vergaderen bij Henri

U kunt uw groepsbezoek aan het Mastboomhuis combineren met een bijeenkomst of vergadering in de ontvangstruimte van het Nevenhuis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bellen is het handigst: 06 573 572 87. Wij zijn elke dag rond 18.00 uur het best te bereiken.

Toegankelijkheid mindervaliden

Alleen de begane grond van het Mastboomhuis is toegankelijk voor rolstoelers en mensen die slecht ter been zijn. Omdat we het huis geheel in originele staat conserveren, zijn geen voorzieningen voor mindervaliden aangebracht om de verdieping te bezoeken. Graag vullen wij uw bezoek zo goed mogelijk in. Neem even contact op om uw komst aan te kondigen. Wederom, bellen is het handigst: 06 573 572 87. Wij zijn elke dag rond 18.00 uur het best te bereiken.

Agenda

  Door middel van onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor een rondleiding in het Mastboomhuis. Wilt u er aan denken dat u uw gegevens volledig invult, zodat u te bereiken bent?

  Route en parkeren

  In de Dorpsstraat kunt u aan beide zijden van de weg gratis parkeren. Direct voor het Mastboomhuis is een invalidenparkeerplaats.

  Maak mee hoe het verhaal achter het Mastboomhuis zich ontvouwt.

  INSTAGRAM

  FACEBOOK