Gratis binnen tijdens Open Monumentendag

Na meer dan een eeuw van afgesloten leven in de West-Brabantse elite gaat het Mastboomhuis héél even voor iedereen open. Grijp je kans om het gratis te bezoeken tijdens de Open Monumentendagen op 11 & 12 september. Je krijgt een rondleiding met film + koffie/thee. Max. grootte per groep: 6 personen. Reserveer want vol = vol.

Aantal(Vereist)
Datum(Vereist)
Voorkeurstijd(Vereist)

Welk detail grijpt jou? Waar krijg je kippenvel van?
Wat is jouw Mastboom Moment?

In het Mastboomhuis ontdek je talloze details die stuk voor stuk iets in zich hebben. Ze vertellen iets over de laatste bewoner. Of roepen een herinnering of gedachte op bij jou, de aanschouwer.   

Win met je ingeving

Wij zijn benieuwd naar jouw Mastboom Moment. Deel een foto van het detail dat je raakt, deel je verhaal via Facebook of Instagram en tag Het Mastboomhuis. Je Mastboom Moment e-mailen kan ook: info@mastboomhuis.nl. 

Alle inzenders maken kans op prijzen! De 3e prijs is het boek ‘Tegen de tijd’ over het Mastboomhuis. de 2e prijs is een diner-bon in Oud Gastel t.w.v. €50,-. En de eerste prijs is niets minder dan een smartwatch. Inzendingen worden mogelijk gepubliceerd op onze digitale kanalen.